пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

Dictionaries

Оксфорд
Словники
Словник сучасної англійської мови
Безкоштовний словник

Якщо у вас добре працює зорова пам’ять, скористайтеся словниками в картинках для розширення вашого словникового запасу.



Ось кілька цікавих ресурсів:
Languageguide.org – тематичний словник в картинках з озвучуванням кожного слова, коли навести на нього мишку.
Test your English - щоб знати, куди рухатись, потрібно знати, де ви знаходитесь. Перевірте свій словниковий запас, щоб мати змогу встановити правильну мету. Робіть такі перевірки періодично для більшої мотивації та оцінювання досягнутих результатів.

Bab.la - найбільший інтернет-словник, який побудований за допомогою користувачів з 27 країн! Всі слова наведено в контексті в багатьох прикладах, реченях, які також переводяться на потрібну Вам мову!

Fraze.it – ​​вивчення слів в контексті – ще один ефективний прийом. У списки веб-додатків сотні пропозицій від NewYork Times, The Economist, CNN та інших джерел новин, щоб показати, як слова і фрази використовуються в режимі реального мови.

Leengoo – творці цього проекту вважають, що нові слова можна запам’ятати тільки в контексті і тільки якщо ці слова хоча б кілька разів «позгадувати». На цьому й побудований метод вивчення. Найважливіша фішка сайту полягає в тому, що Leengoo стежить за прогресом вивчення, пропонуючи призабуті слова на повторне засвоєння.

Learningchocolate.com – безліч тем, слова озвучуються. А також тут є вправи для тренування освоїних слів.

Videovocab.tv - для тих, хто цікавиться бізнес темами та хоче вивчити професійну мову, – підбірка відео-роликів на різну тематику з області бізнес-відносин.

Lyrics Training – вивчення слів за допомогою музики. Вам пропонують прослухати пісню і відповідно до вашого рівня знання мови вписати в тексті слова, які співає зірка, але яких бракує у субтитрах. Залежно від обраного рівня, 10%, 25%, 50% або 100% слів не вистачає.

Ozdic – словник словосполучень. З його допомогою Ви зможете вивчити сталі вирази, такі як: “лягати ліжко”, “йти до школи” тощо. Ресурс особливо корисний для блогерів і тих, хто потребує написати більш складні тексти англійською мовою, наприклад, есе, бізнес-пропозиції та презентації.

English slang – британський і американський сленг.

Learnenglish.de – тематичний словник з визначеннями слів у вигляді анімаційних картинок. Сайт має й багато іншої інформації та вправ, тому підходить для комплексного вивчення англійської мови.

1 коментар:

  1. Хороші словники, спасибі за вашу добірку. Багатьом буде дуже корисно. В якості навчання англійської хочу порадити сайт міжнародної онлайн школи англійської мови EnglishPapa https://englishpapa.com/. На сайті є можливість відвідати перший пробний онлайн урок-безкоштовно, а також пройти безкоштовний онлайн тест на визначення рівня.

    ВідповістиВидалити